Stages Powermeter Ultegra R8000 L

Stages Powermeter Ultegra R8000 L
Model: Stages R8000 L
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 625,00€
Excl. BTW: 516,50€

Beschikbare opties:


* Cranklengte:

Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

De Stages Ultegra R8000 L vermogensmeter past perfect op het crankstel van de Shimano Ultegra R8000 groepset. De meting van je vermogen gebeurt met een 3de generatie meter van Stages. Deze Stages Ultegra R8000 meet het vermogen nauwkeurig (±1,5% afwijking) vanuit de linker crankarm. De 3de generatie van Stages is 6 keer sterker dan zijn voorganger

Het Stages Ultegra R8000 L/R crankset is een nauwkeurige dubbelzijdige vermogensmeter. De dubbelzijdige powermeter is meer dan 2 jaar getest door Team Sky. De Stages Ultegra R8000 L/R meet ook de soepelheid van je pedaalslag en het draaimoment rendement. De Stages Ultegra R8000 L/R past perfect in het Stages Performance Ecosystem gecombineerd met de Stages Link software en de Stages Dash fietscomputer. 

De linker- en rechterkant worden via aparte sensoren gemeten en zijn tevens los van elkaar te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om de rechterkant van de crank op één fiets kan plaatsen en de linker crankarm op je tweede fiets. Gebruik je beide kanten van de crank op één fiets, dan heb je een dubbelzijdige powermeter. Met dank aan de Active Temp Compensation (ATC) word er een nauwkeurigheid van +/-1,5% gerealiseerd bij 100 watt met een cadans van 90 omwentelingen. De Stages Ultegra R8000 L/R is zeer waterbestendig en heeft een IPX7 keurmerk. 

De Stages R8000 R powermeter meet je vermogen vanuit de rechterkant van je crankset. In combinatie met een linkerzijde Stages vermogensmeter kan er dus dubbelzijdig gemeten worden. Hierdoor krijg je nog meer zicht over de verdeling van de kracht tussen je benen. Door de Active Temp Compensation technologie (ATC) wordt er een nauwkeurigheid van +/-1,5% gerealiseerd bij 100 watt met een cadans van 90 omwentelingen. Daarbij is de Stages Ultegra R8000 Right zeer waterbestendig en heeft een IPX7 keurmerk. De energie komt uit een cr2032 batterij met een levensduur van zo'n 175 uur.

Extra informatie

• ±1,5% afwijking in gemeten vermogen
• Geschikt voor de Shimano Ultegra R8000 groepen.
• Slechts 20 gram extra gewicht op de crankarm
• Dataoverdracht via ANT+ of Bluetooth Smart
• Interne versnellingssensor voor cadansmeting (trapfrequentie)
• Automatische Temperatuur compensatie van vermogen
• Draadloze firmware upgrade
• Simpele zero reset
• Snelle montage: monteer de crankarm, crankstel verbinden en gaan!
• Geen draden, magneten, tie-wraps of andere gemonteerde onderdelen nodig
• Batterij gemakkelijk te vervangen zonder gereedschap.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags:
All rights reserved - Maxisport © 2020